Po dveh dolgih letih epidemije, se je letos končno med nas vrnila vseslovenska akcija Simbioza Giba. Ravno ti dve zadnji leti sta nam dokazali, kako pomembno je, da vse življenjske izzive pričakamo v dobri psihofizični kondiciji.
Simbioza Giba je nacionalni projekt ozaveščanja in spodbujanja k gibalnim aktivnostim vseh generacij.
Zaposleni na OŠ Tišina se zavedamo naše velike vloge v lokalnem okolju, zato smo v sredo, 18. 5. 2022, izvedli športni dan – medgeneracijski pohod.
K sodelovanju smo povabili starše in stare starše naših učencev od 1. do 5. razreda. Spomladansko sonce nas je toplo grelo, pot pa nas je vodila skozi manjše vasi po naši občini Tišina.
Takšne oblike druženj nam namreč omogočajo, da se predvsem starejše generacije še vedno počutijo pomemben del družbe. Med pohodom je bilo dovolj časa za klepet, smeh in druženje.
V družbi različnih generacij nam je bilo vsem zelo lepo.

Klavdija Plahut Mandžuka, koordinatorica projekta na OŠ Tišina

Osnovna šola Tišina

Tišina 4b, 9251 Tišina
(02) 539 16 10
(02) 539 16 11

Podružnica Gederovci

Gederovci 16, 9251 Tišina
(02) 546 28 16
Vodja enote: Gašper GOMBOC

Za vsa vprašanja in ostale informacije smo vam vedno na voljo.

Zadnje obvestilo

Koncert zborov in orkestrov Glasbene šole Murska Sobota

Glasbena šola Murska Sobota vabi na koncert. Več preberite s klikom tukaj – Vabilo koncert orkestrov in zborov 2022  

Zadnji dogodek

Goreče sporočilo

Učenci podružnične šole Gederovci smo se priključili aktivnosti promocije nekajenja med mladimi. Z akcijo smo želeli spodbuditi posameznike, da prenehajo s kajenjem. Mlade pa smo želeli opozoriti na škodljivosti kajenja. Aktivnost se je zaključila 31. maja, ko obeležujemo Svetovni dan brez tobaka. Ustvarili smo talno risbo na igrišču, ter posneli video, ki je postal uradni […]