Šolski parlament

V  četrtek, 17. 2. 2022,  je na šoli potekal šolski otroški parlament. Tema parlamenta je bila tudi letos Moja poklicna prihodnost. Učenci so bili tokrat razdeljeni v dve skupini.   V prvo skupino so bili vključeni učenci od 1. do 5. razreda, v drugo skupino pa učenci od 6. do 9. razreda. Prva skupina je pričela s parlamentom ob 9.00 uri, druga pa ob 10.00 uri.

Iz vsakega razreda sta se šolskega parlamenta udeležila po dva predstavnika. Predstavitve so se odvijale v zbornici šole OŠ Tišina. Na predstavitvah sta bila poleg vseh predstavnikov razreda prisotna tudi g. ravnatelj Janko Durič in pomočnica ravnatelja ga. Hema Hanc.

Učenci so na zelo zanimiv način predstavili poklice nekoč, poklice sedanjosti, nekateri pa so se odločili predstaviti poklice prihodnosti. Predstavitve so bile narejene v obliki plakatov, vprašanj, risbic ali PowerPointov. Vsi prisotni so bili nad predstavitvami zelo navdušeni.

 

To šolsko leto je šolski otroški parlament vodila učiteljica Aleksandra Žnidarič.

Osnovna šola Tišina

Tišina 4b, 9251 Tišina
(02) 539 16 10
(02) 539 16 11

Podružnica Gederovci

Gederovci 16, 9251 Tišina
(02) 546 28 16
Vodja enote: Gašper GOMBOC

Za vsa vprašanja in ostale informacije smo vam vedno na voljo.

Zadnje obvestilo

Koncert zborov in orkestrov Glasbene šole Murska Sobota

Glasbena šola Murska Sobota vabi na koncert. Več preberite s klikom tukaj – Vabilo koncert orkestrov in zborov 2022  

Zadnji dogodek

Medgeneracijski pohod

Po dveh dolgih letih epidemije, se je letos končno med nas vrnila vseslovenska akcija Simbioza Giba. Ravno ti dve zadnji leti sta nam dokazali, kako pomembno je, da vse življenjske izzive pričakamo v dobri psihofizični kondiciji. Simbioza Giba je nacionalni projekt ozaveščanja in spodbujanja k gibalnim aktivnostim vseh generacij. Zaposleni na OŠ Tišina se zavedamo […]